Ara

Kis sebzelerini pazar yerinde görerek öğrendik ve aynı zamanda nasıl alışveriş yapılır çocuklar kendileri deneyimlerek öğrendiler.Sebze tohumlarını inceledik. Eğlenceli ve öğretici bir aktivite oldu.

10 Kasım Atatürkü anma gunumuzden

Ara

Küçük kas gelisimi,okumaya yazmaya hazırlık çalışmaları  ve fen etkinligi kapsamında poca yapma etkinliği gerceklestirildi

Kas

24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle okulumuzda görev yapmış ve emekli olmuş değerli öğretmenlerimiz Münir Bölukbaş ve Selahattin Çelik'i ziyaret ettik.

Kas

Takvim yapraklarının 10 Kasım 1938’i, saatlerin ise 09.05 geçeyi gösterdiği anda aramızdan ayrılan ve sonsuza dek kalbimizde yaşayacak olan Başkomutanımız, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı, özlem ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Adının okulumuza verildiği Şehit Mustafa Nehir'in ailesini ziyaret ettik.

Eyl

2023 2024 Eğitim Öğretim yılı İlköğretim Haftası kutlamasını tüm öğretmen ve öğrencilerimizle gerçekleştirdik.

Eyl

İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet DERİLMEK okulumuzu ziyaret ederek yeni eğitim öğretim yılı için başarılar diledi.

Haz

Hafta sonu kurslarımıza katılan öğrencilerimizle birlikte kahvaltı etkinliği yapıldı. Hep birlikte sohbetler edilerek hafta sonu kurslarımıza veda edildi.

Haz

ÇEDES kapsamında öğrencilerimizle Ramazan ayında başladığımız hatimimizi tamamladık ve duasını yaptık. Depremde vefat eden vatandaşlarımıza, vefat eden yakınlarımıza ve ihtiyacı olan tüm insanlara dualar ettik.

Haz

İlçemizde yapılan okullar arası bilgi yarışmasında 5. Sınıflarda ilçe 1.si olduk. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Ankara'da yapılan Okul Sporları Yıldız Kızlar Bilardo Türkiye Şampiyonasında okulumuzdan dereceler; Türkiye 2.si Gözde ORHAN Türkiye 3.sü Nisa BÖLÜKBAŞ Türkiye 5.si Merve İNAN   Milli takım sporcularının da bulunduğu turnuvada büyük başarı gösterip derece elde eden öğrencilerimizi tebrik eder, öğrencilerimizi turnuvaya hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yasin ARI'ya, Ordu'dan gelip öğrencilerimize kurs veren Bilardo Kurs hocamız Tayfun ERSOY'a ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Dünya Fikri Mülkiyet Teşkilatı´nın (WIPO) kurulduğu anlaşmanın yürürlüğe girdiği gün olan 26 Nisan, tüm dünyada Dünya Fikri Mülkiyet Günü olarak kutlanıyor. Her yıl değişik bir tema başlığı ile tüm üye ülkelerde gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerle kutlanan Dünya Fikri Mülkiyet Günü, fikri mülkiyetin önem ve değerini gündeme taşıyor.

Dünya Fikri Mülkiyet Günü, temelde fikri ve sınai mülkiyet haklarının ülkelerin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimindeki etkilerini ortaya koyuyor. Dolayısıyla fikri ve sınai mülkiyet konusunda faaliyet gösteren WIPO ile üye ülkelerdeki ulusal ofislerin rolünü belirtmek bakımından bu günün ayrı bir anlamı var.

Dünya Fikri Mülkiyet Günü, temel amacıyla fikri ve sınai mülkiyet haklarının ülkelerin sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimindeki etkilerini ortaya koyuyor. Dolayısıyla fikri ve sınai mülkiyet konusunda faaliyet gösteren WIPO ile üye ülkelerdeki ulusal ofislerin rolünü belirtmek bakımından bu günün ayrı bir önemi var. Bu çerçevede fikri mülkiyet haklarının (patentler, ticari markalar, endüstriyel tasarımlar, telif hakkı) inovasyonu ve yaratıcılığı teşvik etmede oynadığı rol hakkında farkındalığımızı arttırmak için etkinlikler düzenlenmektedir.

floor curling yarışmalarında okulumuz il derecesi elde edip bölge yarışmalarına katılmaya hak kazanmıştı. Bölgede gerçekleştirilen yarışmalarda takımlarımız derece elde etti ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Karma takımımız bölge şampiyonu, erkek takımımız bölge 2.si, yıldız karma takımımız bölge şampiyonu, yıldız erkek takımımız bölge 2.si oldu. Tüm öğrencilerimizi tebrik eder Ankara'da yapılacak Türkiye Şampiyonasında başarılar dileriz. Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Beden Eğitimi öğretmenimiz Yasin ARI'ya teşekkür ederiz.