21 nisan 2024 pazar günü yapılacak bursluluk sınavı sınav giriş yerleri e okulda yayınlandı

Okulumuz Floor Curling'te Türkiye 2.si oldu.

Okul sporları Floor Curling yarışmalarında önce il 1.si, sonra Rize'de yapılan bölge yarışmalarında Bölge 1.si oldu ve Çanakkale'de yapılan Türkiye şampiyonasına katıldı. Türkiye şampiyonasında Türkiye 2.si oldu.

Okulumuzu, ilçemizi, ilimizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Bitmeyen enerjisi ile Çamaş'ta fark yaratıp her sene kupa kazanan, çocuklarımızın ufkunu açan, neredeyse her kulvarda yarışıp kupa kazanan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yasin ARI'ya sonsuz teşekkür ederiz.

Mrt

değerli veliler lgs başvuru onayı tarihi olan 1 nisan 2024 tarihine kadar okul gelerek imza karşılığı  onaylatmayı unutmayalım

Mrt

okulumuz öğrencilerinin hazırlamış olduğu teknoloji tasarım mimari tasarım ünitesi çalışmaları okul koridorunda sergilenmiştir. emeği geçen teknoloji tasarım dersi öğretmenimiz  fatma tiken ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Mrt

OKULUMUZ VELİLERİNE  OKUL KIYAFETİ DEĞİŞİKLİĞİ İLGİLİ ANKET YAPILMIŞTIR.

Şbt

Okulumuz Floor Curling turnuvalarında üst üste 3. kez Bölge Birincisi oldu. Bu sonuçla Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yasin ARI'ya teşekkür ederiz.

Ock

1. Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda bilgi yarışması düzenlendi. 1. Olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

1. Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda voleybol turnuvası, şut çekme yarışması ve basket atma yarışmaları düzenlendi.

Ock

1. Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda sinema etkinliği yaptık.

Ock

Okulumuzu Floor Curling yarışmasında temsil eden ve derece elde eden öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik.

Okul Sporları Floor Curling yarışmalarında

Yıldız kızlar il 3.sü

Karma takım il 3.sü

Erkek takımı il 1.si olmustur.

Öğrencilerimizi tebrik eder Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yasin ARI'ya teşekkür ederiz.

Ara

Hayalimdeki mesleğim projesi kapsamında yazılımcı hüseyin özkara tarafından okulumuz öğrencilerine söyleşi yapıldı.

Ara

Ram personeli Özgür Doğrul tarafından okulumuz 8. Sınıf öğrencilerine LGS ile ilgili seminer verildi.

Ara

İlçemizin Ne olsam? Ne okusam? Projesi etkinliği okulumuzda yapılmıştır.

Ara

Pazardan aldığımız sebzelerle turşu yaptık ve sağlıklı meyvelerden yedik.

Fen etkinliği kapsamında eve gönderilen tursularin nasıl oluştuğu ile ilgili sohbet edildi