Gümüşhane'de yapılan bilek güreşi bölge finallerindeki derecelerimiz; Sol kol   -40 kilo bölge 2.sü Funda Karapınar -65 kilo bölge 3.sü Yazgı Ay -50 kiloda bölge 3.sü Yılmaz Kırcı -60 kiloda bölge 4.sü Kürşat cemal Gürtepe Sağ kol -50 kiloda bölge 3.sü Yılmaz Kırcı -60 kiloda bölge 4.sü Kürşat cemal Gürtepe Toplam 6 madalya alan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Akıl ve Zeka Oyunları Ordu İl finali Kulami oyununda Cenk BÖLÜKBAŞ il 1.si, mangala oyununda Zümrüt Ela KÜÇÜKÖKSÜZ il 3.sü olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimizi finallere hazırlayan okulumuz Matematik öğretmeni Ahmet TOPUZOĞLU'na teşekkür ederiz.

On bir ayın sultanı Ramazan ayını karşılamak için 6-A Sınıfı öğrencileri ile Cuma Namazı çıkışı, geleneklerimizde bulunan davul ve maniler eşliğinde ilçe halkını lokumlarla karşıladık.Ögrencilerimiz manilerini söyleyerek kısa bir etkinlik yaptılar. Bu etkinlikte öğrencilerimize geleneklerimizi eğlenceli bir şekilde hatırlatmış olduk.
Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönemini bitirdik. Dönem sonunda karne not ortalamalarına göre sınıf bazında dereceye giren öğrencilerimize ödüller verdik.

5. Sınıflar:

1. Zehra ÖZCAN     2. Elvin Liya ÇAKMAK     3. Sümeyra KARAPINAR

6. Sınıflar:

1. Cenk BÖLÜKBAŞ     2. Yağmur Sena YILMAZ     3. İlayda YEŞİLTAŞ

7. Sınıflar:

1. Muhammet Emin ÇAKMAK    2. Ahmet Raşit ÖZGÜLLER    3. Songül AYDIN

8. Sınıflar

1. Begüm BÖLÜKBAŞ    2. Dursun Can EMİR    3. İclal Hava İNAN

Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz. Tüm öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Okulumuz öğrencileri arasında Bocce Turnuvası düzenlendi.

1. Oğuz GİDEN

2. Semih Can UYGUN

3. İrem BÖLÜKBAŞ

4. Emir Batuhan ÖZÇELİK

Öğrencilerimizi tebrik eder il geneli olacak yarışmalarda başarılar dileriz.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü ilçe kutlama programını okulumuz başarılı ve coşkulu bir şekilde gerçekleştirmiştir.